Om mig

Jeg er certificeret akupunktør med RAB. Uddannet på Københavns Akupunkturskole og har en naturvidenskabelig baggrund som bioanalytiker.
Jeg forelskede mig i akupunkturen for snart 20 år siden. Det er vigtig for mig at jordbinde den kinesiske livsfilosofi og formidle det videre på en måde der er mere faktuel. Det betyder at jeg ikke betragter akupunktur som noget der svæver mellem himmel og jord. Det er en lige så naturlig fysiologi, som muskler og knogler er i den vestlige medicin. Det prøver jeg at videreformidle under behandlingen.  At sætte ord på det, der i TCM er et naturlige sammenhæng mellem krop og sind, giver indsigt. Herigennem bliver du bedre til at genkende og anerkende kroppens signaler for gennem indsigt, større mulighed for forandring.    

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig med spørgsmål, helt uforpligtende. Jeg vil svarer ærligt og så præcist jeg kan. Ofte er mødet mellem os en del af diagnosen, og derfor kan spørgsmål som ”hvor mange behandlinger skal jeg have” først besvares efter første behandling. Jeg lever af gode resultatet og vi bruger derfor tid, ved hver behandling, på at vurdere fremgang.