Covid-19 forholdsregler: Jeg er sundhedsautoriseret og følger selvfølgelig sundhedsmyndighedernes retninglinjer og anbefaler at du gør det samme. Har du symptomer skal du aflyse din tid snarest mulig på tlf. nr 30337054 -ingen gebyrer, bare du bliver hjemme.  Ved total udeblivelse tager jeg derimod fuld pris. 

Akupunktur.

Er behandling med nåle. Her ligger man og hviler med nålene i 20-30min.  Første behandling tager 1,5 time. Ca. 30 min med nålene samt en uddybende samtale om symptomer, sygehistorik, livsstil og mentalt helbred, samt journal oprettelse.  Første behandling koster 450 kroner efterfølgende behandling 400 kroner. For mere info, se starsiden og ring endelig hvis der er ubesvarede spørsmål. 


Fodakupessur 

Er en behandling uden nåle meget lignende zoneterapi. Her masseres hele foden med udgangspunkt i akupunkturens meridianer. Jeg kommer omkring hele foden men har fokus på evt. problemområder eller gener. Vi starter med et hurtigt fodbad og så skal man ligge sig rigtig godt tilrette så hele kroppen kan slappe af under behandlingen. Behandlingen tager ca. 1 time  og koster 300 kroner  


Japansk lifting

Er en behandling uden nåle og er et alternativ til de mere invasive  kosmetisk korrigerende behandlinger. Her masseres ansigtet med udgangspunkt i akupunkturens meridianer. Ansigtets muskler manipuleres ved hjælp af massage, akupressur og lymfe- dræning  til at slappe af eller vågne op. Ligesom det tydeligt ses når skuldrene afspændes og derved sænkes, kan det tydeligt ses i ansigtet når de mange muskler afspændes. Her gentages behandlinger ca. 6 gange med ca. en uges mellemrum. Vi starter med en snak om forventninger og evt. et før billede.  Når det er sagt så er japansk lifting det mest behagelige massage der findes. Samtlige tilbagemeldinger efter behandlingen er, at det er det skønneste de nogen siden har prøvet. Det er wellness i første klasse. Ansigtets muskler arbejder hele døgnet og når ansigtet slapper af, forplanter det sig i hele kroppen.

Jeg stater med at rense huden og ligger en alge-mineral maske og begynder behandlingen med hovedbunds massage. Herefter den dybdegående massage efterfulgt af en fugtmaske, efter dette befinder de fleste sig på et dybere bevidstheds niveau, og for blidt at vende tilbage slutter jeg af med lidt fodmassage. Behandlingen tager 1,5 time og koster 450 kroner.  Japansk lifting er bestemt ikke kun for kvinder.  


Gavekort

jeg har fundet de fineste små træ æsker og udskriver gerne gavekort på det ønskede beløb og pakker det fint ind.